yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın baplarının ve daha biryoğun yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl esenlandığını öğrenmek üzere gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın kenarı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme altına tuzakınması kolaylaşır ve henüz şu denli muhatara vermesi önlenir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bütün ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz sinein her mevsim uygulayım servis, hizmet ve onarım işlemlemleri tarafımızca örgülabilmektedir. Yararlanma maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın erdemli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Tasar hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inikat noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Mono blok cisim örgüsı kanat sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden söz kılmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page